В Україну прийде потепління

Упродовж тижня з 7 по 13 лютого 2022 року на всій території України пануватиме відлига, лише ближче до вихідних температури почнуть опускатися. 

Нічні температури на переважній території України знаходитимуться в межах -3…+4°С.  Денні температури на Півночі та Сході коливатимуться від 0 до +6°С, в центральних та західних областях +1…+9°С. На Півдні та в Чернівецькій області температури піднімуться найвище +2…+12°С, повідомили аналітики МетеоФарм.

«Небо заполонять хмари, виключенням стануть західні та південні області, тут час від часу з’являтиметься сонце», — повідомили синоптики.

Короткочасні опади очікуються в північних, західних, східних та центральних областях. Значні опади пройдуть в Закарпатській області протягом 7 лютого, на Сході, в Дніпровській, Полтавській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях 8 лютого. Вітер переважатиме західного, північно-західного напрямку, середня швидкість складе 2-9 м/с. 

Температура грунту в північних, південних та східних областях досягне позначки 0…+4°С, на Заході та у центральних областях знаходитиметься в межах -3…+2°С.  

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.