В Україні очікуються короткочасні опади

Погода упродовж тижня обіцяє бути похмурою, вологою та зі значними температурними коливаннями. Найбільш сонячним виявиться 27 грудня 2021 року, решту днів хмарність домінуватиме над сонцем. Дутимуть сильні вітри південного, східного, південно-східного напрямку, середня швидкість 2-10 м/с. 

Про це повідомляє МетеоФарм.

«Останній тиждень грудня розпочнеться з морозів, у зв’язку з низькими температурами опади в цей період очікуються у вигляді снігу, значна їх кількість випаде 28 грудня в центральних, східних та південних областях, також сніжитиме в окремих районах 29 грудня», — повідомили синоптики.

На Півночі та Сході очікуються найбільші морози -2…-14°С, в центральних та західних областях -12...+2°С, на Півдні нічна температура коливатиметься від -8 до +3°С.  На переважній території денна температура знаходитиметься в межах -7…+1°С, на Заході -6…+5°С, на Півдні тепліше  -4…+6°С. Температура ґрунту складе 0…-7°С , однак на Півдні -1…+5°С. 

Починаючи з 30 грудня температури почнуть рости, опади будуть у вигляді дощу та мокрого снігу. На Новий рік очікуються рідкі опади, температури у нічний час триматимуться на відмітці -3…+1°С, на Півдні та Заході -1…+5°С, денні температури досягнуть відмітки -1…+9°С. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.