На Харківщині фермери виготовляють крафтові солодощі з молока

У селі Хотімля, що на Харківщині, фермерське господарство «Юпітер» розширює асортимент власного виробництва. Нині окрім сирів власного виробництва, своїм споживачам виробники пропонують глазуровані сирки, традиційний мурашник з пісочного тіста і вершковим кремом на основі масла та вареного згущеного молока, повідомляє USAID АГРО. 

Після завершення навчання у Школи онлайн комерції, що проходила у серпні-жовтні 2021 за підтримки #USAID_АГРО, керівниця та співзасновниця ФГ «Юпітер» додала до власного виробництва солодощі та десерти. 

«Завдяки підтримці програми USAID АГРО, ми змогли розширити наш асортимент неймовірними солодкими новинками:Також, наші клієнти мали можливість скуштувати особливий Хотімлянский сирник, креативне святково-різдвяне, кокосове, імбирно-медове печиво та інші неймовірно смачні і красиві солодощі», — розповіла Наталія Коваль.

У найближчих планах — розширення виробництва кондитерських виробів, випічки, а також активний розвиток інтернет-магазину «Пані Юпітер» у співпраці з іншими крафтовими виробниками, які вже входять до складу боксу SHE FARMS.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.