BASF подарує клієнтам 10 л гербіциду — умови акції

Із 25 січня по 31 липня 2022 року за купівлю 10 посівних одиниць насіння соняшника можна отримати в подарунок 10 л надійного гербіциду Пульсар® Флекс.

Про це повідомили в Департаменті BASF Agricultural Solutions, пише Zemliak.com.

«Вже не перший рік компанія BASF проводить схожі акції, які отримують позитивний відгук з ринку. Ми прагнемо надати якомога привабливу пропозицію сільгоспвиробникам, що дасть їм можливість скористатися ефективним та комплексним рішенням щодо вирощування соняшника в сегменті Clearfield® та Clearfield® Plus. Наша пропозиція містить гібриди  соняшника нового покоління та гнучкий гербіцидний захист. Ми завжди йдемо назустріч, аби нашою продукцією могла скористатися якнайбільша кількість підприємців», — розповіла Наталія Мельничук, менеджер з насіння BASF Agricultural Solutions.

В акції бере участь таке насіння компанії BASF як ЕС Колоріс КЛ, Дракаріс КЛП, ЕС Каприз СЛП. Це — гібриди виробничих систем Clearfield® та Clearfield® Plus.

Насіння потрібно придбати в офіційних дистриб’юторів компанії. При чому, в акції може брати участь і насіннєвий матеріал, придбаний після 1 жовтня 2021 року.

«Більше насіннєвих одиниць більше літрів Пульсар® Флекс у подарунок», —  додали в компанії BASF.

Щоб долучитися до акції, потрібно просто сконтактувати зі своїм дистриб’ютором та оформити відповідне замовлення.

Гербіцид Пульсар® Флекс завдяки діючій речовині імазамокс системно захищає поле і від дводольних, і однодольних бур’янів.

Потрапивши на рослину, імазамокс всотується в листя й стебло, може рухатися по ксилемі й флоемі та зупиняє виробіток протеїнів. Це призводить до загибелі бур'яну. Він припиняє свій ріст уже за кілька годин після обробки, а видимий ефект можна спостерігати після кількох днів.

На додачу, препарат забезпечує тривалий захист поля, зокрема, й від усіх рас вовчка соняшникового. Випробування компанії продемонстрували чисті рядки впродовж усього періоду вегетації.

Читайте також: 

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.