Сімейні молочні ферми відкрили інвестування в проект

Проект «Сімейні молочні ферми» у вересні 2022 року представив ринку новий фінансовий інструмент, який дозволяє не лише отримати дохід, а й підтримати сімейні молочні господарства України. 

Про це ідеться в пресрелізі проекту Сімейні молочні ферми.

Приєднатися до партнерів найбільшого в Україні імпакт-проекту у сфері молочного тваринництва можна на наступних умовах:

  • інвестиційна позика — від 15 000 грн
  • дохід складається з двох частин: гарантована — 10% річних плюс бонус за ризик — залежить від результатів діяльності проекту «Сімейні молочні ферми».

Детальну інформацію про «Інвестиційну позику» можна дізнатися на вебсайті «Сімейних молочних ферм» або відвідавши Zoom-зустріч з командою проекту, яка відбудеться 29 вересня.

Отримані кошти будуть використані на підвищення ефективності діяльності та підтримки ферм-учасників «Сімейних молочних ферм». Зокрема, планується зосередити максимальні зусилля на організації молочного перероблення, що дасть можливість фермерам підвищити рентабельність своєї діяльності.

Загалом, станом на середину вересня 2022 року кількість інвесторів «Сімейних молочних ферм» зросла до 414 осіб, а загальний розмір інвестицій склав близько 34 млн грн. Серед учасників проєкту 169 сімейних господарств з 11 регіонів України. Варто зазначити, що за підсумками 1 півріччя 2022 року фінансові показники проєкту показали ріст, попри всі труднощі.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.