Майстрині зі Львова виготовляють вишиванки з Bayraktar

У Львові виготовляють вишиванки з унікальним візерунком зображення безпілотника Bayraktar. Перші сорочки уже передали засновникам турецької фірми.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Вишиванка Bayraktar має свою досить цікаву історію створення. До нашого шоу-руму у Львові завітали гості. У розмові ми дізнались, що це представник з Посольства України в Турецькій Республіці. Він запитав, чи можемо розробити для них ексклюзивну модель вишиванки за мотивами Bayraktar. Це був дуже сміливий задум, але ми обмінялись контактами і почали перші кроки до реалізації цього «засекреченого» проєкту», — розповіла Олена Гнідець, керівниця ПП «Беладонна», яке шиє одяг під торговою маркою «Мотив».

Вона додала, що після виконання замовлення посольства, сьогодні ця ексклюзивна модель вже є доступна всім охочим. Дизайн розроблено на основі візерунків кролевецьких рушників.

Зазначається, що унікальний візерунок вишиванки із зображенням безпілотника Bayraktar створила ілюстратор Марта Лещак та втілила у життя львівська торгова марка «Мотив». Перші взірці таких вишиваних сорочок передали безпосередньо братам-засновникам турецької компанії. А вже незабаром у вишиванки планують одягнути всіх працівників Bayraktar.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.