Експерти безкоштовно навчають крафтовому виробництву

За підтримки USAID AGRO в Україні проводять безкоштовне онлайн-навчання з крафтового виробництва. Черговий курс 2021 року завершився: до фіналу дійшли 2 представники даної групи учасників із індивідуальними проектами «Мікро-грін» та «Міні-птахоферма».

«Учасниці та учасники онлайн-програми Зимова школа GESI успішно завершили навчання, що тривало із лютого по грудень 2021 року захистом 8 бізнес-проектів та 2 проекти соціальних ініціатив», — про це повідомила Наталія Маєвська, координаторка програми ти виконавча директорка Ukrainian Food Valley.

У бізнес-навчанні взяли участь наступні групи агровиробників:

  •  майстрині крафтових продуктів харчування
  •  фермери, що вирощують та переробляють плодово-ягідну продукцію, смакові та лікарські трави
  •  фермери, що утримують ВРХ та кіз та виготовляють сир та інші молокопродукти
  •  аквакультура та птиця.

Серед здобутків даної навчальної програми є створення учасницями зі всієї України спільноти SHE FARMS та їхнього спільного продукту — подарункових боксів.

Навчальний онлайн-курс Зимова школа GESI розроблений та проведений викладачами бізнес-освітньої платформи Ukrainian Food Valley за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку в Україні — AГРО, що реалізується компанією Кімонікс Інтернешнл. 

Зазначається, особливістю даного курсу є участь людей із особливими потребами, адже курс Зимова школа GESI був адаптований мовою жестів. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.