Обійми з коровою допомагають зняти стрес — досвід

Селяни, які вирощують велику рогату худобу, можуть заробляти не лише на молоці, сирі, сметані, м’ясі, а й на емоціях, на позитивній енергії, котру виділяють домашні тварини. 

Для процедури достатньо лише прийти до корови, погладити, притулитися, обняти — і через кілька хвилин такого сеансу стрес відходить. Є думка, що обійми з тваринами позитивніше впливають на людей, ніж заняття йогою і дихальні вправи, пише Zemliak.com.

Дослідивши успіх голландки Сюзанни Вуллерс, яка має власну ферму у північній частині американського штату Нью-Йорк, година обіймів з коровами обходиться гостям у 75 доларів США.

Господиня разом з чоловіком пропонує всім охочим з допомогою своїх вихованок швидко зняти стрес, оздоровитися як фізично, так і розумово. У цьому клієнтам допомагають домашні корови Бонні і Белла. 

«Весь секрет коровотерапії криється в особливостях організму тварин.  У рогатої годувальниці сповільнений серцевий ритм. Обнявши корову, людина із підвищеним серцебиттям поступово приходить у норму, її «двигун», який до того зашкалював, втихомирюється, починає працювати як годинник», — кажуть експерти. 

Процедура зняття стресів на молочній фермі Сюзанни Вуллерс доволі дорога. Ті, хто цінує своє здоров’я (відомо, що американці його пильнують), грошей на екзотичне лікування не шкодують. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.