Фермер розповів, як росіяни цинічно знищили стадо пухової мангалиці

Під час окупації села іванівка, що на Чернігівщині, російські солдати впритул заїхали до ферми Вадима Міневського. У господарстві чоловік тримав 460 голів пухової мангалиці, які до останньої були вбиті російськими військовими.

Про це фермер розповів на власному TikTok-каналі.

Село Іванівка знаходиться за 30 км від Чернігова, 160 км від столиці. Фермер Вадим Мілевський тут мав одну повітку. У нього до війни було 460 голів свиней. Коли заходили окупанти, він саме годував своє поголів’я. 

«Окупанти зайшли в село 5 березня. Тоді вперше побачив у колоні російських військових бронетранспортер, який розстрілював мирне населення. Я саме порався на фермі», — розповів чоловік.

Його свинями рашисти годували свою армію. Поголів’я розстрілювали, з туш просто зрізали шкуру. Вирізали найкращі шматки м’яса — все решта йшло до смітника.

Іванівська територіальна громада — одна з тих, яка постраждала найбільше від злочинів російської армії. Через закатованих і вбитих російськими військовими цивільних у Іванівській громаді рівень смертності у березні-квітні 2022 року збільшився у 14! разів, у громаді повністю зруйновано більше 1300 домогосподарств.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.