Громада з Одещини направила гумдопомогу на Херсонщину

Доброславська громада, що на Одещині, доправила до Музиківської громади Херсонщини допомогу. Були доставлені продукти харчування, в тому числі картоплю, крупи, олію, цукор, засоби гігієни, пральні порошки, шампуні, дитячі підгузки тощо.

Про це повідомляє Всеукраїнська асоція громад.

У Музиківській громаді, яка отримала допомогу від Одещини, досі немає ні електрики, ні зв’язку, а мешканці потребують всього необхідного. 

«Сьогодні мешканцям громади дуже важко — у них немає світла, води, зв’язку, є потреба в продуктах харчування, засобах гігієни, ліках, павербанках, ліхтарях і свічках та ще багато в чому. Завдяки мешканцям нашої громади і друзям ми змогли зібрати понад 3 тонни необхідного вантажу і приїхали до музиківців», — розповідає Людмила Прокопечко, голова Доброславської громади Одеської області.

Всеукраїнска асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) реалізує проект «Згуртовані громади» саме з метою підтримки та допомоги громадам, їх жителям та внутрішньо переміщеним особам для підтримки функціонування систем життєзабезпечення в умовах війни через своєчасну логістику.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.