В Україні створюють Систему цифрового управління відбудовою — Кубраков

Український уряд спільно з міжнародними партнерами та громадськістю розробляють Систему цифрового управління відбудовою, а також поступово наповнюється Реєстр пошкодженого та знищеного майна.

Про це заявив новопризначений віце-прем’єр-міністр із відновлення України — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков

«Ці інтегровані одна з одною системи будуть охоплювати не тільки транспортну інфраструктуру, але й те, за що раніше відповідало Міністерство розвитку громад та територій — регіональний розвиток, будівництво, розвиток житлово-комунального господарства», — зазначив віце-прем’єр міністр.

За словами Олександра Кубракова, об’єднане міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури матиме краще розуміння загальної картини руйнувань та потреби відновлення, що своєю чергою дозволить значно покращити цифрове управління відбудовою. У тому числі, це надзвичайно важливо для громад, які мають розуміти, що відбувається з відновленням і знають, що їхня позиція буде врахована, а думка почута.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.