На Вінниччині ветеран ООС виготовляє крафтову продукцію

Ветеран ООС Сергій Бондаренко, після звільнення з ЗСУ вирішив відкрити власну справу. У підприємця була пасіка, але перші бджоли були надто агресивними. Наразі на його пасіці — переважно бджоли породи Карніка. В асортименті є безліч смаколиків — медові пасти з ягодами та горіхами, подарункові бонбоньєрки, різні види меду, прополіс та ін. Свою продукцію крафтовик називає медом щасливих бджіл.

Про це пише Newfood.media. 

Медобар «Мед щасливих бджіл» пропонує широкий асортимент крафтових смаколиків, які поєднують у собі смак та користь.

«Перш ніж створити медово-ягідну пасту, як мед, так і ягоди, піддаються попередній підготовці. Після збору соковитих, стиглих ягід, їх піддають гідратації при температурі 55°С, щоб зберегти вітаміни. Далі ягоди перемелюють, просіюють від кісточок, змішують з медом та фасують у банки»,  — розповів Сергій Бондаренко.

За словами Сергія, медово-ягідні пасти солодкі, з притаманною ягодам особливістю смаку. Наприклад, обліпиха в поєднанні з медом літнього різнотрав’я — це «вибух користі» з неповторним кислуватим присмаком. Малинова паста — це просто must have будь якої осені, а поєднання смородини з медом має неймовірну кількість вітаміну С.

По темі: 

На Полтавщині бджолярка виготовляє крафтову продукцію

У Кропивницькому підприємиця виготовляє медовий крем

В Україні зріс попит на натуральний мед

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.