На Полтавщині дівчина знімає ролики про рідне село

Село Великий Перевіз, що на Полтавщині, набирає популярність через відеоролики в ТікТок. Місцева жителька Аліна Кашуба майже два місяці знімає відео про рідне село та публікує їх у соцмережі.

За нею стежать понад 33 тисячі людей, а деякі записи набирають мільйони переглядів. Знімальним майданчиком для жінки слугує столітній будинок, у якому жили її рідні. 

Про це стало відомо з сюжету Суспільного.

«Я хочу показати, що було колись. Одні говорять, що я соромлю село. Хоча я не бачу у цьому нічого поганого. А для мене це щастя — показати, як раніше у клуб на танці ходили, у ночвах купалися. Я доводжу, що у селі є життя, що тут можна ще жити», — каже авторка відео. 

Аліна Кашуба знімає відео для соцмереж у будинку, який звели близько 100 років тому. Розташований він у селі Великий Перевіз Шишацької громади. Зйомка в Аліни займає приблизно годину. За цей час робить не одне відео.

«Ставлю на таймер 10 секунд, щоб устигнути, виходжу, закриваю двері, чекаю. Василю, бігом вставай. Чого ти розлігся? Ми їдемо на Полтаву інтерв’ю давати. Зараз зберемо полтавської закуски і їдемо», — розповіла Аліна Кашуба.

Під час зйомок Аліна використовує старі речі рідних. А ще — долучає свого брата Сергія.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.