Заробити на новий автомобіль BMW у селі реально — думка

Молода пара, відома в Інстаграмі як Анжела Петровна та Васильович, близько 6 років тому вимушено переїхала з Києва до села в Житомирській області. Із того часу молоде подружжя освоїло нові онлайн-професії і навчилося працювати дистанційно. За цей час їм вдалося суттєво покращити свій матеріальний стан: із Москвича-412 вони вже пересіли на BMW 2015 року випуску. 

Про це написала сама Анжела Петровна (anjela.petrovna, справжнє ім’я Іра Лета) — відома Інстаграм-блогерка з більш ніж 60 тис. підписників.

«Приїхали з Києва в село 6 років тому з дульою в кишені. Приїхали з відчаю й безвиході. Не знаючи, шо їдуть в прекрасне, світле майбутнє. Але це село величезних можливостей», — ділиться своєю історією Анжела Петровна, тобто Іра.

Блогерка додає, що їхня з чоловіком історія — це «гарна історія «успєшного успєха», де село стало для їхньої родини своєрідним порятунком і «місцем сили».

Читайте також: Українці все частіше покидають місто заради села — думка.

На своїй сторінці від першого і до останнього посту блогерка розповідає все про «село, в якому можна ходить з червоним манікюром, прокидатися о 10-й, працювати в ІТ і по одвічній традиції красти в полі кукурудзу з кумами влітку, бо крадена добріша і навіть батюшка сказав, шо то не гріх». Кожен допис — це реальні історії та думки блогерки з села. 

«Здається, сама тільки зараз зрозуміла, про шо моя сторінка. Про село, де можна розвиватись. Проходить Стенфордські курси онлайн на лавці під абрикосою. І розвивати інстаблог, тицькаючи щоранку курям в клюв камерою айфона», — пише Анжела-Іра.  

Свою сторінку дівчина також наповнює історіями про село, де «тиша не тривожна, а зцілююча. Де відчуваєш себе безпечно серед щоденного хаосу новин. Де вільні люди. Де твоя земля і вдячний пес треться об ногу, бо скучив».

А ще, на думку anjela.petrovna, жити в селі — означає завжди чекати гостей. Тільки тут завжди чекають тебе. Де сусідка лишає тобі у веранді миску з пиріжками, накриту цвітастою хусткою, бо ви приїдете пізно, то шоб повечеряли.

«У селі великих можливостей можна стати будь-ким і мати будь-що. Навіть, якщо ти в це село приїхала колись в одних кросівках, а оточуючі крутили пальцем біля скроні, бо «нормальні тікають в місто, а ці куди?», — додала Анжела.

(с) Катя Капустіна, Zemliak.com, 2021.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.