На Заході України очікується мокрий сніг — прогноз погоди

В понеділок 8 листопада 2021 року на Сході, Півдні в Закарпатській, Чернівецькій, Сумській, Полтавській, Кіровоградській та Дніпровській областях пануватиме суцільна хмарність, очікуються короткочасні опади.

На Заході передбачаються опади у вигляді мокрого снігу. Вітер переважатиме змінного напрямку  2-5 м/с. 

Про погоду повідомили експерти МетеоФарм.

У вівторок 9 листопада 2021 року значні дощі накриють Південну частину України, а також Луганську, Донецьку та Дніпровську області. На територію України зайдуть холодні повітряні маси. 

Нічні температури на переважній території країни знаходитимуться в межах  -5…+8°С, на Півдні -3…+9°С. З 10 по 12 листопада без істотних опадів. У вихідні очікуються опади на Півночі, Заході та Харківській області.

«Температурний режим 8-го листопада триматиметься на високих позначках, ця доба виявиться найтеплішою з поміж усього тижня. Максимально температури піднімуться на Півночі та Заході до +8…+11°С, в східних та центральних областях +9…+15°С, на Півдні +9…+18°С», — ідеться у повідомленні. 

В північних, східних та центральних областях вдень повітря прогріється до +1…+9°С, на Півдні та Заході максимально температура підніметься до +3…+10°С. Мінімальна температура ґрунту в північних, східних та південних областях дорівнюватимуть -3…+9°С, на решті території коливатиметься від -8 до +9°С.  

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.