На території України очікуються морози

Тиждень розпочнеться з похолодання. Значні морози протримаються на території України впродовж 24-26 січня, згодом з західних та північних областей розпочнеться потепління, повідомляють синоптики МетеоФарм.

«Упродовж тижня з 24-30 січня 2022 року очікуються короткочасні опади. Лише 24 січня в Запорізькій, Дніпровській, Луганській та Донецькій областях пройдуть значні опади у вигляді снігу»,  — ідеться у повідомленні. 

Також відмічаються суттєві опади в Закарпатській області 28 січня.  Вітер змінного напрямку, середня швидкість досягатиме 2-10 м/с.

В нічний час на переважній території України температури опустяться до -2…-12°С, однак в північних, східних та західних областях досягнуть відмітки -14°С. В Чернівецькій області температура опуститься до -16°С. Денна температура коливатиметься від -9 до +1°С, тепліше на Півдні -6…+3°С. Температура грунту досягне позначки 0…-8°С, на Півдні знаходитиметься в межах 0…-5°С.  

Читайте також: З 24 січня 2022 року вакциновані люди від 60 років можуть використати кошти програми єПідтримка на купівлю ліків. Придбати лікарські засоби можна буде в аптечних закладах і в інтернет-аптеках як за рецептом лікаря, так і без нього

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.