На Заході України очікуються снігопади — прогноз погоди

Протягом першого тижня грудня 2021 року в Україні очікуються складні погодні умови. Від значної кількості опадів найбільше потерпатиме Закарпатська область, тут очікуються снігові замети. Тиждень буде хмарним, вітряним та зі значними опадами у вигляді суміші снігу з дощем. 

Про це повідомляє МетеоФарм.

«Перший тиждень грудня буде хмарним, вітряним та зі значними опадами у вигляді суміші снігу з дощем.Передбачається сильний поривчастий вітер південного, західного, південно-західного напрямку, середня швидкість досягатиме 4-13 м/с», — повідомили синоптики. 

Потужні вітри принесуть значну кількість опадів у вигляді дощу та снігу. Найбільша кількість опадів очікується 29 листопада, а також впродовж 4 та 5 грудня. 

Від значної кількості опадів найбільше потерпатиме Закарпатська область, тут очікуються снігові замети. Отже, тиждень буде хмарним, вітряним та зі значними опадами у вигляді суміші снігу з дощем. 

«Нестійким буде й температурний режим, адже 29 листопада очікуються аномально високі температури, але з 30 числа зайде холодний атмосферний фронт та розпочнеться значне похолодання», — ідеться у повідомленні. 

В північних, східних та центральних областях протягом тижня нічні температури коливатимуться від -4 до +8°С, денні температури досягнуть позначки 0…+13°С, на Півдні вночі -2…+11°С, вдень стовпчик термометру підніметься до +2…+15°С. 

На Заході найпрохолодніше, вночі -6…+5°С, денна температура повітря складе -1…+9°С. Мінімальна температура грунту коливатимуться від -2 до +8°С.   

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.