Ковідна тисяча може бути витрачена на онлайн-аптеки — Шмигаль

В середу 19 січня 2022 року Уряд дозволив використати кошти від програми «єПідтримка» на придбання лікарських засобів через онлайн-аптеки. Зокрема, це стосується тих осіб, що повністю пройшли курс вакцинації, віком від 60 років.

Про це повідомляє Укрінформ.

У рамках державної програми «єПідтримка», яка передбачає виплату 1000 грн за повну вакцинацію від COVID-19, можна буде придбати ліки у звичайних аптечних закладах та в інтернет-аптеках.

«З 24 січня 2022 року вакциновані люди від 60 років можуть використати кошти програми єПідтримка на купівлю ліків. Придбати лікарські засоби можна буде в аптечних закладах і в інтернет-аптеках як за рецептом лікаря, так і без нього»,  — повідомив Денис Шмигаль, Прем'єр-міністр України. 

Як повідомлялося, з 19 грудня в Україні офіційно запрацювала державна програма «єПідтримка», що передбачає виплату 1 тисячі гривень громадянам, які пройшли повну вакцинацію проти COVID-19. Кошти може отримати кожен громадянин України, котрий досяг 18 років і має в застосунку «Дія» «зелений» COVID-сертифікат вакцинації.

Читайте також:

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.