У селі можна успішно продати розсаду та індиків через Інстаграм — думка

За весняний сезон родина Пархомець із села Обознівка на Полтавщині продала всю вирощену у своїх теплицях розсаду через блог в Інстаграмі. Підприємці-початківці ні разу не їздили на ринок чи інші місця продажу.

Про це молода фермерка Юлія Пархомець написала на своїй сторінці в Інстаграмі.

«На початку я думала, що це жарт продати розсаду через Інстаграм, а тепер так думають лише сусіди. Надсилали новою поштою. Відправки в нас були спочатку по окремих днях, а потім ми зрозуміли, що не встигаємо, тому пакували та відправляли кожен день. Кожен день по 10-15 посилок», — написала Юлія.

Менше ніж за місяць родина обробила та відправила 154 замовлення. Деякі люди, замовляли вдруге, але вже для сусідів або родичів.

«У нас окрема сторінка для продаж. То наче альбом, де ми лише виставляємо асортимент, ціни та приймаємо замовлення. Але б та сторінка не існувала без цієї основної. Бо люди не купують, дивлячись лише на картинку, або це буває дуже рідко. Люди купують в того, кому довіряють. Сторінка з товарами, але без лиця господаря буде продавати менше, або взагалі нічого», — розповіла сільська блогерка.

Тепер родина готується до продажів вирощених у господарстві індиків восени.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.