Волинянин покинув місто заради тваринництва в селі

Юрій Веремчук покинув міське життя заради розвитку тваринництва. Після переїзду ж у господаря відразу з’явилося поповнення — декілька овець і баран особливої породи.

Про це пише Місто вечірнє. 

Чоловік переїхав з міста Володимир-Волинськ в село Селець Волинської області. Раніше в місті чоловік вирощував велику кількість кроликів. 

«Будинок купував заради розвитку господарства. Я кроликів вирощував багато років і буду продовжувати цим займатися. Окрім цього, хочеться ще щось тут тримати. Узагалі в мене в планах створити в Сельці тактильний зоопарк, щоб люди могли прийти і погратися з тваринами та щоб були тварини різні, не лише кролики і вівці. Я вже придивляюся до цін на поні, на ослика, козуль. І навіть хочу страусів завести», — розповідає Юрій. 

Серед жителів обійстя сім’ї Веремчуків є навіть білочка і шиншили. Як розповідає пан Юрій, це вже можна назвати початком втілення мрії — створення тактильного зоопарку.

«Батько мені порекомендував спробувати займатися вівцями, бо з ними простіше. Тим більше, придбали будинок у такій місцині, що тут гріх не тримати живність, яка пасеться. Поруч у нас є пасовисько, річка, став, місця для вигулу достатньо», — каже чоловік.

Доглядає Юрій за господарством більше для свого задоволення. Має наміри постійно бути тут і працювати біля тварин. Проте ця справа також має приносити доходи, щоб забезпечити сім’ю і розвивати тваринництво надалі. Прогнозів щодо розвитку справи поки не робить, та каже, що максимально спиратиметься йти до своєї цілі. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.