Блогер з Харківщини тримає власних акторів вдома

Андрій Новіков показує своє життя — переважно це ролики про тваринництво, яким він займається з дитинства. Наразі у нього практично 200 тисяч підписників і кілька відео-мільйонників. 

Про це Слобідський край.

Паралельно з веденням господарства У 2017 році чоловік почав дивитися ролики в Ютубі на с/г тематику. 

«У мене є ветеринарна освіта. Чим я гірший за цих людей? Я теж можу знімати ролики, які будуть приносити користь», — подумав чоловік.

Андрій пригадує, як боявся викладати перший ролик, не знав, яка реакція буде на нього.

«Місяці чотири було дуже страшно розмовляти з телефоном, боявся багато говорити, сказати щось зайве, був жахливо затиснутий. Я по 15 разів міг перезнімати двохвилинний ролик», — каже Андрій Новіков.

Перший «вірусний» ролик, який за два місяці набрав 170 тисяч переглядів, Андрій зняв у квітні 2018 року. Він в інкубатор до курки посадив 45 курчат, а ролик так і назвав «Курка і 45 курчат». Блогер припускає, що люди масово дивилися це відео, бо подумали, що курка сама вивела 45 курчат, але це просто неможливо.

Андрій Новіков народився в селищі Андріївка Балаклійського району, де жив до 15 років. Потім навчався на муляра-зварювальника в Слобожанському, що на Зміївщині, після чого навчався в Харківській державній зооветеринарній академії.

Покликання Андрія — тваринництво. Як зізнається 33-річний чоловік, любов до тварин йому прищепили ще в дитинстві.

«На початку 2000-х багато моїх товаришів і ровесників збирали метал, здавали його, а на виручені гроші купували якісь цукерки або інші смаколики. А ми з братом, який на рік старший за мене, свої гроші з цієї справи витратили на купівлю поросят, за якими я доглядав. От з того моменту і почалася моя любов до цієї справи», — згадує Андрій.

Своїх тварин блогер називає «акторами»: свині, качки, кролики, телята, кури і гуси — загалом наразі близько 250 тварин. За ними стежать люди з-понад 50 країн світу. Відео дивляться як люди, що займаються сільськогосподарською діяльністю, так і ті, хто дуже далекий від цього.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.