Студент з Полтавщини знімає відео про агротехніку

На Полтавщині студент аграрного університету створив відеоблог та знімає домашнє господарство. Youtube-канал налічує 6 тисяч підписників та вже приносить невеликий щомісячний дохід. 

Олександр знімає про сільське господарство. Пізніше сфокусувався на те, що і в селі молоді люди можуть всього досягти. Є огляд с/г техніки, відео про те, як працює трактор, культиватор, сівалка чи дровокол. Також не боїться викладати матеріали про невдачі.

Про це повідомляє ШоТам.

За словами блогера, ще до вступу в університет Олександру подобалось знімати і монтувати відео, накладати музику. Він знімав село, природу, роботу сільськогосподарської техніки. Згодом почав знімати здебільшого про техніку, яка є у господарстві.

«За перший рік блогер набрав тисячу підписників. А за останні півроку кількість підписників сягнула 6 тисяч», — пише видання. 

Читайте такожНа Полтавщині дівчина знімає ролики про рідне село.

За словами Олександра, молодь любить переглядати «екшн»: це відео про поломки і як їх усувають. Люди від 30 років і старші переглядають на матеріали про роботу агрегатів, про досвід робіт у полі. Часто просять зняти відео на окрему тему, щоб подивитись, як це працює, а потім не робити помилки.

У березні 2021 року Олександр підключив монетизацію. А в квітні заробив перші два долари.

«Я намагаюся викладати по два відео в тиждень. Тому для блогерів-початківців головне знімати два-три матеріали в тиждень і викладати їх в той період, коли твоя цільова аудиторія буде онлайн», ― радить Олександр.

Коли кількість підписників сягнула 6 тисяч, Олександрові почали пропонувати рекламувати інші сторінки. Також почали йти заявки зі спонсорського контенту.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.