Благодійники виплатять малим фермерам 40 тисяч доларів США

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в рамках Програми підтримки економічної стійкості України, надає фінансову допомогу власникам малих та середніх фермерських господарств Київської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Середній розмір фінансової підтримки для відібраних заявників становить 40 000 доларів США в гривневому еквіваленті.

Про це ідеться у прес релізі Mercy Corps.

«Програма Mercy Corps допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити сприятливе середовище для розвитку натурального та дрібного фермерського господарства», — зазначила директорка Програми гуманітарного реагування Mercy Corps для України Кара Бак.

Ознайомитись з умовами програми, критеріями відбору учасників та подати онлайн-заявку для участі можна на сайті uerp.mercycorps.org.

Вищезазначена допомога є доповненням до розпочатої у квітні цього року програми для дрібних фермерів та домогосподарств, зареєстрованих як ВПО, а також місцевих дрібних фермерів у цих регіонах, чия діяльність суттєво постраждала внаслідок війни. Відібрані заявники за цією програмою можуть отримати фінансову допомогу у розмірі до 1500 доларів США на відновлення, розширення або започаткування присадибного чи фермерського господарства. 

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся за телефоном 0 800 332 590. Також можна залишити своє запитання за посиланням.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.