Аграрії Миколаївщини отримали посівний матеріал кукурудзи від Bayer

Аграрії Миколаївщини отримали гуманітарну допомогу у вигляді посівного матеріалу кукурудзи від міжнародної компанії Bayer за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Миколаївської обласної військової адміністрації.

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської ОВА. 

Зазначається, Віталій Кім, начальник Миколаївської ОВА, надав розпорядження долучити до організації розподілу посівного матеріалу Первомайську РВА та Первомайську районну громадську організацію «Рада сільськогосподарських товаровиробників».

«Вищезазначена гуманітарна допомога спрямована на підтримку малих сільськогосподарських товаровиробників, які мають в обробітку до 500 га землі. За вказаними критеріями було відібрано 120 аграріїв, яким надано 1172 посівних одиниць, що в свою чергу надасть змогу забезпечити посів на площі майже 1200 га», — ідеться у повідомленні. 

Як повідомляється, формування переліку сільськогосподарських товаровиробників області та потреби насіння кукурудзи здійснювалось департаментом агропромислового розвитку обласної військової адміністрації спільно з районними військовими адміністраціями та органами місцевого самоврядування.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.