На Черкащині для пенсіонерів проводять безкоштовні заняття з йоги

Після тримісячної перерви в Черкасах відновили безоплатні заняття з йоги для пенсіонерів. Через повномасштабне вторгнення росії уроки не проводили, а на прохання учасників тренування поновили, повідомляє Суспільне.

За словами інструктора Костянтин Кравченко, перед початком тренувань учасниці розтягують м’язи, заспокоюють дихання та розминаються. У групі займаються пенсіонери.

«У мене дуже боліла спина. Я ходила по лікарях. А тепер я забула, що це таке. Заняття допомогли мені повернути тіло в тонус», — розповіла 65-річна Тамара Сорока.

Наталія Левіна опанувала одну з найскладніших, на її думку, поз. Однак спочатку навіть елементарні рухи були для неї складними.

«Я прийшла і нічого не вміла. А нині навчилась, і вже навіть деякі досягнення є. Після занять відчуття легкості, спокою. Це важливо дуже», — каже Наталія Левіна.

Пенсіонерка пані Людмила в цій справі новачок. Крім домашніх клопотів та городу тепер в її житті є ще і йога, яка її відволікає.

На заняття запрошують усіх охочих пенсіонерів. Тренування безоплатні, відбуваються чотири рази на тиждень у Черкаському територіальному центрі.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.