U-LEAD підтримає Україну гуманітарною допомогою

Програма «U-LEAD з Європою», яка в мирний час підтримувала українські громади на шляху децентралізації, тепер доставить їм велику кількість екстреної гуманітарної допомоги у зв'язку з вторгненням росії в Україну.

Про це Укрінформу повідомили в U-LEAD.

Зокрема, у програмі зазначають, що планують доставити пакет екстрених товарів у всі громади України, щоб допомогти їм відбудуватися та полегшити страждання своїх жителів.

«Складові цього пакету нині шукають і закуповують по всьому ЄС. Найближчими днями вони будуть доставлені до логістичного центру біля польсько-українського кордону. Звідти допомогу поширять по всіх областях України», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Європейський Союз як основний донор «U-LEAD з Європою» твердо підтримує зусилля щодо допомоги українським громадам у часи війни.

Представництво Євросоюзу в Україні приєдналося до керівництва U-LEAD в оцінці логістичного центру, який використовуватиметься для подальшої доставки екстреної допомоги з ЄС в Україну.

«ЄС протягом багатьох років був найближчим партнером українських громад і залишиться ним у ці найскладніші часи. Через U-LEAD з Європою ми зараз зосереджуємось на забезпеченні комплексної термінової допомоги у формі найважливіших товарів і матеріалів, які потрібні громадам, щоби продовжувати надавати основні публічні послуги у воєнний час», — зазначив заступник голови Представництва ЄС в Україні Ремі Дюфло.

Читайте також: 

Сімейні молочні ферми передали захисникам України 19 тис літрів молока

В Україні ФОП звільнили від сплати єдиного податку

На Сумщині аграрії працюють над вирощуванням овочевих культур

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.