Блогерка Юлія Спасібова зняла короткий відеогід про власні городні секрети

Жителька Вінниччини зняла онлайн-серіал з порадами, як посіяти і виростити максимальний урожай на присадибній ділянці — «Лайфхаки з грядки». Ведуча проєкту, Юлія Спасібова, ділиться своїм багаторічним досвідом, як з невеликої упаковки насіння зібрати максимальний урожай. 

Про це повідомляє прес служба МХП.

«Лайфхаки з грядки» — це 5 відео-серій, тривалістю до 3 хвилин, що присвячені вирощуванню редису, моркви, огірків, буряків та синьо-жовтих айстр. 

«Українці вже готуються до наступної зими: садять розсаду та купують насіння — тому зараз саме актуально поділитися своїм досвідом. Мої авторські поради будуть  корисними як людям, які тільки починають вирощувати овочі та хочуть отримати базові знання й поради, так і досвідченим садівникам та городникам, які шукають нові поради чи інсайти», — розповідає Юлія Спасібова.

Ідея створення освітнього онлайн-серіалу з корисним контентом з'явилася в межах щорічної благодійної акції «Посій насіння з МХП» від БФ «МХП-Громаді». Цьогоріч завдяки цій ініціативі домогосподарства в регіонах отримають понад 155 тисяч наборів якісного насіння буряка, редиски, петрушки, кабачка, моркви, огірка, а також суміш айстр. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.