В Україні зняли серіал про домашню консервацію

Авторка блогу про сад, город Юлія Спасібова зняла відеогід про домашню консервацію.

Блогерка ділиться своїми особистими лайфхаками та рецептами консервації.

Про це повідомляє пресслужба МХП.

«Це — 5 відеосерій про консервацію стратегічно важливих для українців овочів на зиму: огірків, помідорів, кабачків, моркви та буряка», — ідеться у повідомленні.

Зйомки онлайн-серіалу  відбулися в Кулінарному центрі МХП за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та бренду МХП «Секрети Шефа». 
Перша серія відеопроєкту «Лайфхаки з банки» вже доступна на YouTube-сторінці благодійного фонду.

«Важливо не тільки вміти правильно посадити та виростити врожай, але також його зібрати та заготовити на зиму. Мої поради допоможуть зробити процес консервації легшим, овочі смачнішими, а термін їхнього зберігання довшим. Користуючись лайфхаками з серіалу, зробити заготовки на зиму, зможе і новачок і професіонал в консервації», — ділиться Юлія Спасібова, ведуча проєкту.

Проєкт став продовженням онлайн-серіалу «Лайфхаки з грядки», що був присвячений порадам, як посіяти й виростити максимальний урожай на присадибній ділянці. 

«Нам важливо не тільки допомогти з насінням, але й розказати, як краще його посадити, щоб зібрати більше врожаю, та як його зберегти на більш тривалий термін. Реалізацією цього та подібних проєктів, ми підтримуємо продовольчу безпеку України та сприяємо тому, щоб кожна українська родина мала достатні запаси їжі на зиму», — розповіла Тетяна Волочай, директорка благодійного фонду «МХП-Громаді».

Серіал знятий в межах акції благодійного фонду «МХП-Громаді»— «Збережемо урожай разом з МХП». Зокрема, цьогоріч планується роздати понад 3 млн кришок для консервування.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.