На Черкащині брати-фермери придбали Starlink для військових односельчан

Для захисників з Черкащини, фермери Олександр та Володимир Музиченки придбали, відремонтували, цілком укомплектували та передали два автомобілі. 

Також аграрії єдині в громаді, хто придбав та передав нашим воїнам, своїм землякам-військовим дві станції супутникового інтернету Starlink.

Про це повідомляє Монастирищенська міська рада.

«Хлопці до нас звернулися, бо була потреба у покращенні зв'язку. Через знайомих нам вдалося знайти й придбати ці станції. Одна станція Starlink уже успішно використовується, а ще одну ми придбали нещодавно», — відзначає Олександр Музиченко.

Ще аграрії здійснюють технічне обслуговування одного автомобіля військових та допомагають обладнувати й ту техніку, яка у військових ЗСУ уже є.

«Шини, запчастини — усе, що потрібно до транспортних засобів нашим захисникам ми намагаємося знайти, придбати й доставити до хлопців. Звичайно, що разом із технікою та комплектуючими передаємо й харчі та все необхідне для земляків-військових», — розповідає Володимир Музиченко.

На двох у чоловіків — два господарства. Усі справи брати Музиченки ведуть разом. Свою господарську діяльність здійснюють у межах сіл Лукашівка та Долинка. В оренді мають понад 300 га землі, на якій успішно господарюють.

Цього року на полях Олександр та Володимир Музиченки вирощували пшеницю, ячмінь, соняшник та кукурудзу. Ці аграрії одні з небагатьох, хто на території громади постійно вирощує цукровий буряк.

Також минулого року фермери стали ініціаторами зведення храму в селі Лукашівка, але через війну будівництво довелося відкласти. Та брати Музиченки налаштовані побудувати храм, і як тільки закінчиться війна візьмуться до роботи.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.