Після редиски краще садити зелень — поради

Найдоцільніше планувати після врожаю редиски посадку розсади помідорів і баклажанів, розсада яких в цей час вирощувалася і готували до пересадки у відкритий грунт. 

Якщо немає необхідності використовувати ділянку під томати, на ньому вирощують зелень цибулі, петрушку, кріп, салат, повідомляє Zemliak.com.

«Сімейство баштанних також буде відмінно вегетувати і плодоносити на грядках, де до цього вирощувався редіс.Але часто городники не практикують таку посадку через різницю в площах, необхідних під культури. Під редис відводяться не великі ділянки, а кавуни, гарбузи та дині вимагають значних площ», — пише Zemliak.com.

Що стосується таких популярних рослин як морква і буряк, то думки на цей рахунок розділились.Спеціалісти з сумнівом ставляться до можливості отримання високих врожаїв цих культур на місці, де вирощувався редис

Найчастіше після редиски сіють цибулю на перо або зелень — кріп, петрушка, деякі види салату. Їх вегетаційний період цілком дозволяє це робити, а ніякі шкідники або захворювання попередньої культури шкоди їм не принесуть.

Читайте також: 

Календар на червень 2022 для городу, саду та клумби

Експерти радять проводити профілактичну обробку томатів щотижня

Від попелиці на смородині захистить мильний розчин

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.