Внаслідок обстрілу ракети росіян розгромили ферму на Миколаївщині

Рано-вранці 7 липня російські війська обстріляли Куцурубську громаду Миколаївського району. Декілька крилатих ракет потрапили до фермерського господарства. Травмованих людей немає, але загинуло 22 корови, ще шість тварин померли від поранень.

Про це стало відомо з сюжету Суспільного.

Директор фермерського господарства Сергій розповів, що дві ракети прилетіли о 5.30, а за 25 хвилин ще одна. Працівники ферми були за 20 метрів від місць влучення, на щастя, ніхто не травмувався.

У господарстві близько 1500 корів, які виробляють 15 000 літрів молока. Через постійні обстріли Миколаївщини виникають проблеми з доставкою готової продукції та кормів.

«Процес виробництва ускладнюється, бо немає логістики. По-перше, не вистачає сьогодні автомобільного транспорту. По-друге, люди взагалі бояться їхати до Миколаївської області через обстріл. Не хочуть їхати ні з м'ясокомбінату, ні з молокозаводу, ні привезти потрібні корми», — сказав директор підприємства.

У селі мешкає близько 200 осіб, більшість працює на фермі. За словами директора підприємства Сергія, після обстрілу працівники відмовилися виходити на роботу, дехто звільнився та виїхав із села.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.