Швейцарія надала гумдопомогу для фермерів

Ветеринарні препарати та кормові добавки для підтримки українського тваринництва та захисту здоров’я тварин надійшли на початку травня зі Швейцарії. Гуманітарна допомога буде передана фермерам, чиї господарства постраждали через воєнні дії та російську окупацію після 24 лютого 2022 року.

Про це інформує Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на власній сторінці в Фейсбук.

Загальна кількість товарів гуманітарної допомоги для підтримки тваринництва у регіонах, які постраждали під час ведення бойових дій від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, склала 19 палет. 

Організували гуманітарну допомогу для українських тваринників Швейцарське федеральне відомство з безпечності харчових продуктів та ветеринарії, консалтингова компанія SAFOSO AG та залучені організації — Dr. E. Graeub AG, LIVISTO, G. Leclerc Transport AG, Scienceindustries Switzerland, PostLogistics AG, Swiss veterinary association.

«Надзвичайно вдячні за відмінну організацію та координацію системи донацій у вигляді ветеринарних препаратів, кормів та інших товарів для тварин, а також всім швейцарським компаніям і приватним ветеринарним лікарям, які відгукнулися та люб’язно взяли участь у зборі гуманітарної допомоги», — повідомили в Держпродспоживслужбі.

Читайте також: 

Фермери Львівщини отримали 5 тонн посадкової картоплі

Британські пасічники передали позашляховики для ЗСУ

Французькі фермери передали на Волинь високоврожайну картоплю

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.