Британські пасічники передали позашляховики для ЗСУ

Засновники пасіки Diddly Squat, більш відомої як «Ферма Кларксона», Джеремі Кларксон та його партнерка Ліза Хоган, допомогли своєму партнеру в Україні Віктору Зайченко рятувати постраждалих на його батьківщині. Британські пасічники оголосили збір коштів та придбали пікапи для евакуації.

Про це повідомляє Autonews. 

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Зайченко почав збір коштів, щоб придбати транспортні засоби для евакуації людей з зони бойових дій. 

«Автожурналіст Джеремі Кларксон підтримав ініціативу й організував збір гуманітарної допомоги. Колишній ведучий шоу Top Gear і зірка передачі The Grand Tour передав українцям потужні авто підвищеної прохідності», — ідеться у повідомленні. 

Ведучий Top Gear і його партнер навіть закликали своїх шанувальників долучитися, і перший 4x4 вже був доставлений на ферму в Оксфордширі.

В Британії пікапи наповнили гуманітарною допомогою та силами співробітників «Ферми Кларксона» перегнали до кордону з Україною, звідки автотранспорт поїде використовуватись за призначенням.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.