Новий Центр рекрутингу української армії запрацював на Хмельниччині

У Хмельницькому запрацював Центр рекрутингу української армії. Відтепер жителі області можуть дізнатися про можливості служби в ЗСУ та інших військових формуваннях України у новоствореному Центрі рекрутингу, повідомили в Хмельницькій ОВА.

Уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець нагадав що тут не роздають повістки, а лише надають інформацію.

У Центрі рекрутингу можна:

  • ознайомитися з вакансіями в ЗСУ та інших силових структурах;
  • отримати консультації щодо проходження військової служби;
  • пройти профвідбір та психологічне тестування;
  • дізнатися про соціальні гарантії та пільги для військовослужбовців;
  • записатися на співбесіду з представниками конкретної військової частини.

Центр розташований за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 16 (в приміщенні ЦНАПу) і працює з понеділка по четвер з 8:00 до 16:00, у п’ятницю – до 15:00.

Більш детальну інформацію щодо вакансій у Силах оборони України можна знайти за посиланням: http://recruiting.mod.gov.ua

«Завдяки співпраці з місцевим самоврядуванням буквально за кілька місяців вже з’явився рекрутинговий центр, в якому створені чудові умови для ефективної комунікації між громадою і Збройними силами України. Це майданчик, де добровольці зможуть прийти, отримати інформацію про ті чи інші роди військ. Зважаючи на свій власний досвід, навички, освіту, можуть самостійно обрати підрозділ ЗСУ, ДПСУ, Національної гвардії або Національної Поліції України», — додав начальник ОВА Сергій Тюрін.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.