Фермерське господарство з Полтавщини активно підтримувало деокуповані села Київщини

Фермерське господарство «Полтавська ципочка» відновило роботу вже на 3 день після початку повномасштабного вторгнення задля підтримки українського бізнесу, ризикуючи потрапити під обстріли, а і змогла організувати надійну фінансову та матеріальну підтримку для ЗСУ та мешканців окупованих територій Київської області.

Про це пише місцеве видання міста Києва.

«Полтавська Ципочка» — фермерське сімейне господарство, яке знаходиться в селі Давидівка, що на Полтавщині.

На початку літа представники компанії долучились до допомоги стареньким людям у деокупованих селах Київщини та своїм візитом порадували десятки жителів смачними копченостями власного виробництва та продуктами першої необхідності.

«Своїми зусиллями та зусиллями десятків тисяч відданих клієнтів їм вдалось передати на Збройні Сили необхідне обладнання (тепловізори, рації та рюкзаки). Вдалось організувати збір коштів на 2 автомобіля та передати їх військовим», — ідеться у повідомленні.

Вцілому, окрім постійних донатів, необхідного обладнання для військових, двух автомобілів для ЗСУ та речей першої необхідності, фермерське господарство «Полтавська Ципочка» надало допомогу жителям Київщини у розмірі близько тонни сирого та копченого м’яса, яке самі ж і виростили на власній фермі.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.