На Вінниччині родина відкрила в селі швейну майстерню

У селі Моївка, що на Вінниччині, працює родинний швейний цех, який облаштували на місці колишнього магазину. Тут шиють постільну білизну та рушники, пише DepoВінниця. 

«У середині 2020 року ми з родиною придбали приміщення колишнього магазину, яке розташоване у центрі нашого села. До цього приміщення років з десять пустувало», — розповів Олександр Вівдич.

За словами підприємця, коли брали приміщення, то й гадки не мали, що будемо з ним робити. Відкривати ще один магазин було нерентабельно, адже вже є. Тому зійшлися на тому, що можемо шити постільну білизну.

Сільські підприємці розпочали сімейну справу з мрією про міжнародний ринок та розширення до повномасштабного цеху з великим штатом, щоб запрошувати на роботу інших місцевих жителів. Сьогодні ж родина реалізовує свою продукцію на території Вінниччини та інших регіонів.

Раныше Zemliak.com писав, що у селі Гвардійське, що на Хмельниччині, запрацювала перша в області міні-ферма з вирощування креветок. Засновницею стала Світлана Коваль місцева жителька.

Читайте також: 

На Тернопільщині селянин створив медовий кооператив

На Миколаївщині колишня вчителька вирощує плантацію перцю

На Полтавщині жінка створила крафтове виробництво з соняшнику

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.