В податковій нагадали про сервіс обчислення плати за землю

Для визначення розміру плати за землю фізособам можна користуватися сервісом від ДПС — «Калькулятор обчислення плати за землю з фізичних осіб». Завдяки йому можна швидко та просто визначити розмір земельного податку, передає Дебет-кредит.

«За допомогою сервісу податкової «Калькулятор обчислення плати за землю з фізичних осіб» платники  можуть швидко та просто визначити розмір плати за землю з фізичних осіб (земельного податку та орендної плати за землю державної та/або комунальної власності)», — кажуть податківці. 

На вебпорталі ДПС розміщено зведену інформацію про розмір та дату встановлення  на відповідних територіях ставок місцевих податків та/або зборів, а також про встановлені на відповідних територіях податкові пільги, які надані в електронному вигляді органами місцевого самоврядування.

Формула розрахунку плати за землю з фізичних осіб за рік: Площа х НГО х Ставка.

«На вебпорталі ДПС розміщено зведену інформацію про розмір та дату встановлення  на відповідних територіях ставок місцевих податків та/або зборів, а також про встановлені на відповідних територіях податкові пільги, які надані в електронному вигляді органами місцевого самоврядування»,  — додали податківці. 

Калькулятором обчислення плати за землю з фізичних осіб можна скористатися перейшовши за посиланням.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.