На Дніпропетровщині громада отримала сучасний медзаклад

У Сурсько-Литовській громаді, що на Дніпропетровщині, завершують капітально ремонтувати амбулаторію сімейної медицини. Внутрішні роботи на завершальному етапі.

Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА.

«Розвиваємо медичну інфраструктуру регіону. Один з проектів нині втілюємо для мешканців Сурсько-Литовської громади. Там оновлюємо місцеву амбулаторію», — сказав Валентин Резніченко, голова Дніпропетровської облдержадміністрації.

Будівлю амбулаторії звели понад 40 років тому. Раніше там розташовувались стаціонарні відділення. Нині медзаклад модернізують за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Після завершення робіт це буде сучасна амбулаторія сімейної медицини. Передбачена функціональна діагностика та потужний лабораторний комплекс. Тому це дуже важливий соціальний проект для громади. Місцеві зможуть отримувати повноцінну та якісну, європейського рівня медичну допомогу», — зазначив Андрій Сиротенко, директор Сурсько-Литовського медцентру.

Також зазначено, тільки-но дозволить погода — приведуть до ладу навколишню територію. Заасфальтують доріжки, укладуть тротуарну плитку.

Читайте також

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.