На Одещині працює ресторан з глемпінгом та козотерапією

Для любителів зеленого туризму 2 липня 2021 року фермери на Одещині відкрили двері ресторану «Кози та матроси». На локації пропонується відвідати та відчути на собі козотерапію, а також замовити глемпінг, розташований посеред лавандового поля.

Повідомляється на офіційній сторінці ресторану в Фейсбук.

«Це наповнює енергією, заряджає позитивом, викликає усмішки і робить усіх нас добрішими. Що ще? Приїжджайте і дізнаєтеся! Цього не описати словами – треба просто відчути»,  — повідомляють засновники на своїй сторінці в Фейсбук».

Кози та Матроси — не тільки козотерапія. Це цілий гектар органічних овочів, власний курник та глемпінг прямо посеред лавандового поля. Тільки уявіть: ви виходите з глемпінга. а перед вами вже накритий стіл зі сніданком із свіжих домашніх продуктів. Набори з бринзою, джемом, медом та скремблом або яєшнею. доповнюємо графіном води з мятою та лимоном.

Раніше, ми вже писали про козячу ферму на Одещині.

«В наших теплицях у вас є можливість назбирати базилік, огірки, томати та перець з пряними травами. Заправляєте олією та отримуєте чудовий салат з домашніх овочей»  — кажуть в ресторані.

У господарстві «Кози та матроси», відвідувачам навіть пропонують доїти кіз та безкоштовно фотографуватися з тваринами. Тренд цього літа  — козотерапія.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.