День працівника ветеринарної медицини цьогоріч припадає на 8 серпня

Традиційно в Україні у другу неділю серпня відзначають День працівників ветеринарної медицини. Цьогоріч воно припало на 8 серпня. 

А як проводять своє дозвілля, чи мають хобі та де люблять відпочивати представники тваринницького напряму розповідає Agrorobota.com.

Експерт з ефективного управління тваринництвом Михайло Травецький зізнається, для нього на сьогодні його життя — це і є робота.

«Я роблю те, що я хочу, як я хочу і найосновніше — я розумію, для чого я це роблю. Наразі я розвиваю сімейний бізнес і сім’я завжди поряд, кожний виконує певну функцію. 3-5 років тому я би сказав, що на роботі проводжу більшу частину часу і сім’я в мене тільки на вихідних. А зараз я сам собі формую тайм-менеджмент і налагоджую всі процеси», — поділився Михайло Травецький.

У майбутньому діти Михайла Олександровича також хочуть поєднати своє життя з агро. Старша донька вже навчається на ветеринарному факультеті та працює лікарем у ветеринарній клініці. Середня донька та молодший син ще визначаються, але їм також цікаве аграрне життя.

«Всі, хто працює в агро чи поруч з тваринами, найближче знаходяться до джерела харчового ланцюга. Тому, щоб не сталося в країні чи світі — люди завжди будуть хотіти їсти чи пити. І коли ви працюєте на землі, чи з тваринами чи виробляєте власну продукцію, то це велика честь і немає в цьому нічого зухвалого. І я вважаю, що кожен батько має надихати своїм прикладом дітей», — пояснив Михайло Травецький.

Від емоційного напруження Михайло Травецький відпочиває, коли працює на фермі зі своїми коровами.

«Мені подобається доїти корів, годувати і поїти теляток, наводити лад у стійлах та загоні, прибирати подвір’я, виготовляти молочну продукцію. Тобто, бути поряд з природою, таким чином я заряджаюсь позитивною енергією», — пояснив Михайло Травецький.

Не дивно, що переключитися з роботи Михайло Олександрович може тільки на роботу, адже, певною мірою це і є його дозвілля та хобі. Він працює з тваринами та лікує їх, знімає та веде блог, консультує людей по веденню тваринництва, займається спортом.

«Щаслива людина та, яка може поєднати роботу та хобі з сенсом свого життя», — заявив Михайло Травецький.

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.