Подати документи на субсидії знову можна онлайн

Електронний сервіс для подання документів на призначення житлової субсидії в онлайн-режимі відновив свою роботу, інформує офіційний сайт Мінсоцполітики.

«Доопрацьоване програмне забезпечення електронного сервісу «Система попередньої реєстрації документів для призначення житлової субсидії» розпочало свою роботу у штатному режимі з 25 травня цього року», — ідеться в повідомленні.

Звернутися за оформленням субсидій онлайн можна через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики у розділі «Е-СЕРВІСИ» — «ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ»

Онлайн-сервіс також доступний за цим посиланням: www.subsidii.mlsp.gov.ua 

Органам соціального захисту населення доручено забезпечити вчасне опрацювання поданих з використанням електронного сервісу документів відповідно до вимог порядку надання житлових субсидій.

Також для отримання житлової субсидії можна через уповноважених осіб територіальних громад (у тому числі старостати) та ЦНАПи або безпосередньо до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконавчих органів міських рад. Крім того, заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу органу соціального захисту населення.

Нагадуємо, що дізнатися більше про нові правила призначення субсидій та завантажити бланки заяв і декларацій можна в нашому матеріалі.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.