Жителі села Потіївка відкрили власну пекарню

У селі Потіївка, що на Житомирщині, після повномасштабного вторгнення росії в Україну, місцеві жителі взялись випікати власний хліб. Власними силами підготували приміщення, закупили необхідне обладнання та тепер забезпечують хлібом військових, переселенців, малозабезпечених, людей з інвалідністю, багатодітних сімей і т.д. 

Про це повідомляє Житомирська  ОВА.

«За два місяці голова громади Марина Плечко разом із однодумцями знайшли приміщення, обладнали його сучасною технікою та зробили необхідний ремонт. Це дало змогу надати нові робочі місця та зробити внесок у підтримку людей, що постраждали внаслідок війни», — ідеться у повідомленні. 

На початку повномасштабного вторгнення росії, керівництву Потіївської громади прийшла ідея забезпечити жителів громади хлібом. Адже під час війни це питання торкнулося дуже гостро не лише українців, а й усього світу. За два місяці голова громади Марина Плечко разом із однодумцями знайшли приміщення, обладнали його сучасною технікою та зробили необхідний ремонт. Це дало змогу надати нові робочі місця та зробити внесок у підтримку людей, що постраждали внаслідок війни.

«Потіїв хліб» буде налаштований на випікання хлібобулочних виробів для За добу є можливість випікати майже 2 тис. хлібин та багато інших хлібних виробів.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.