Пекар із Кривого Рогу виграв грант 3 тисячі доларів на власну справу

Засновник крафтової пекарні «Жито» Олександр Чувасов із Кривого Рогу отримав фінансову допомогу в розмірі 3 000 доларів США на покриття витрат на закупівлю нового обладнання, ремонт приміщення, запасів сировини та інших необхідних витрат для регенерації власної справи, повідомляє Дія. Бізнес.

Підприємець узяв участь в освітньо-грантовій державній програмі Міцність. А за результатами проходження програми, створення власної стратегії відновлення бізнесу та нових робочих місць отримав грантові кошти на свою пекарню.

Загальний грантовий фонд програми — 2,2 млн грн.

«Коли я починав створювати бізнес, мені здавалося, що в темі маркетингу та продажах усе дуже складно та незрозуміло. Але зараз, завдяки розгорнутому огляду теми просування продуктів та послуг, я отримав чіткі стратегії та інструменти, які вже успішно використовую, а взаємодія з іншими учасниками програми допомогла мені розширити свій погляд на маркетинг. Тепер я відчуваю впевненість та вмію ефективно просувати продукт власної справи», — підкреслив один з переможців програми Олександр з Кривого Рогу, власник крафтової пекарні «Жито».

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.