Отримати гумдопомогу можна від проекту Згуртовані громади

Всеукраїнська асоціація громад продовжує реалізовувати проект «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку — АГРО. Суть проста — допомогти тим, кому зараз гірше. 

Про це повідомив Іван Слободяник, Виконавчий директор Всеукраїнської Асоціації Громад на власній Facebook-сторінці.

«Починалось все з волонтерських ініціатив і гуманітарної допомоги в ті куточки України, які найбільше постраждали від рук росіян. Це харчі, дитячі суміші, медикаменти, генератори, речі першої потреби тощо. За тижні кількість переданої допомоги вимірювалась сотнями тон. Громади з західних регіонів відправляли вантажі на Схід, Південь, Північ і всюди, де цієї допомоги потребують», — розповів Іван Слободяник.

Повідомляється, звільнена Київщина отримала понад 25 тонн гуманітарних вантажів  з громад Тернопільщини, Львівщини і Закарпаття. В Запорізьку область, де зараз точаться бої, сотні тон допомоги також надійшло з Закарпаття, Тернопільщини, Івано-Франківщини та Чернівецької області. Так само громади Харківщини, Миколаївщини, Сумщини, Житомирщини і Чернігівщини отримали харчі і речі першої потреби. 

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.