Горностаївська громада створила стаціонарне відділення для одиноких пенсіонерів

Комунальна установа Горностаївської селищної територіальної громади, стала незамінною в підтримці одиноких людей старшого віку, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це стало відомо з видання Горностаївська info.

«Заклад має 4 структурні підрозділи. Близько 64 тисячі соціальних послуг надані терцентром у 2020 році та майже 32 тисячі відвідувань одиноких людей поважного віку вдома з доставкою продуктів та медикаментів, виконанням хатньої роботи, оформленням потрібних документів — субсидій, допомог тощо», — повідомляє видання. 

Читайте також

Масштабна комплексна допомога майже 200 підопічних допомагає одиноким пенсіонерам не просто пережити непростий період свого життя, опинившись наодинці в чотирьох стінах. 

«У відділенні при терцентрі є можливість стаціонарного перебування відповідної категорії підопічних. В оснащеному всім необхідним, в тому числі проживанням, доглядом, харчуванням, медичною та психологічною допомогою наразі перебуває 15 чоловік», — йдеться в повідомленні.  

Селищна рада не просто зберігає потрібний громаді заклад, а й дбає про забезпечення його мешканців усім необхідним для підтримання комфортних умов перебування осіб похилого віку та роботи персоналу, який їх обслуговує.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.