Велика Писарівка з перших днів окупації постійно під обстрілами

За два місяці повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну селище Велика Писарівка неодноразово зазнавала атак бомбами та снарядами від росіян. Щодня місцеві жителі чують звуки вибухів та пострілів.

Про це стало відомо від Суспільного.

Одними з перших, хто зрозумів, що почалось повномасштабне вторгнення росії були жителі Великої Писарівки, оскільки селище розташоване в межах кордону з росією.

Місцеві жителі кажуть, що за ці два місяці повномасштабної війни місцеві мешканці навчилися розрізняти, що летить із росії й куди.

«Бахкає кожен Божий день. ми все звикли. По звуку знаємо, що б’є: чи артилерія, чи Град, чи хтозна-що. Страшне. Спати лягаємо, боїмося, то одяг поруч кладемо, бо вчора, наприклад, лягла і чую — бах-бах. О Господи! Давай вдягатися і сюди, бо в нас тут кухня хоча б опалюється»,  — кажуть жителі.

Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у селищі були перебої з електрикою, зв’язком. Електрики ремонтують, а окупанти тоді по них стріляють. Кажуть, з 13 березня у них ні інтернету, ні світла не було, сиділи.

Проблеми з постачанням продуктів, за словами місцевих, якщо й були, то в перші два тижні вторгнення. Нині привозиться небагато, та місцеві не перебирають, їдять що дають.

Читайте також: 

Рятувальники на Сумщині розмінували понад 4 га сільгоспземель

На Сумщині селищна громада спрямувала 400 тисяч гривень на територіальну оборону

Сільська громада на Сумщині планує організувати підготовку бійців територіальної оборони

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.