На Запоріжжі окупанти зруйнували 100-річну школу

На Запоріжжі російські окупанти дві години обстрілювали селище Комишуваху: зруйнували приватні будинки, присадибні ділянки і 100-річну школу.

Про це повідомляє у Телеграмі прес-служба Запорізької ОВА.

«У вівторок 31 травня, на приватні будинки та цивільну інфраструктуру селища з 18 до 20 години без зупину сипалися російські снаряди. Місцевим мешканцям, які ще не встигли виїхати у більш безпечні місця, довелося більше двох годин ховатися у підвалах, аби вберегтися від ворожих обстрілів», — йдеться у повідомленні.

В ОВА зауважили, що жертв та поранених не виявлено: жителі Комишувахи, навчені підлою тактикою окупанта обстрілювати домівки мирного населення, негайно попрямували в укриття.

«В 2021 році у цьому закладі завершився капітальний ремонт в рамках програми Президента «Велике будівництво». Школа була опорним закладом з 4 філіями. Тут навчалось 855 учнів, працювало 73 вчителя, було обладнано сучасні кабінети хімії, біології, математики та 3 комп’ютерні класи, встановлено інтерактивні проектори та дошки, відкрито 3 інклюзивні класи», — зазначили в ОВА.

Зазначається, освітній заклад європейського рівня перетворився на купу каміння за кілька годин.

Читайте також

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.