На Львівщині навчатимуть професії сільського виробництва

У Червоненському вищому професійному училищі (с. Червоне Золочівської ТГ), відкрили навчально-практичний центр з  підготовки висококваліфікованих робітників з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».

Про це інформує Traktorist.ua

Зазначається, облаштування НПЦ у Червоненському ВПУ обійшлося у 9 млн грн.

«Для НПЦ закупили нові трактори, плуг, комбайн, косарку, верстат та іншу техніку, необхідну для практичного навчання майбутніх трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва, відремонтували автодром та лабораторії тракторів і комбайнів», — ідеться у повідомленні. 

Актуально: Як і навіщо стати трактористом?

Всього в училищі навчаються  641 здобувач освіти, із них 212 — на базі 9 класу,  за спеціальністю «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Такоє у навчальному закладі готують спеціалістів за професіями слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування, водій категорій «В», «С».

Розвиток професійно-технічної освіти, розвиток  ринку сільськогосподарської продукції, загосподарювання земель і мудре їх використання — це розвиток наших громад. Це запорука того, що молодь матиме роботу вдома, а не шукатиме її за кордоном. А це, в свою чергу, щасливі родини і сильна Україна.

Читайте також: 

Фермери Хмельниччини дали роботу майже 800 людям

Як обрати мінітрактор вартістю до 4000 доларів — поради експерта

На Рівненщині навчатимуть трактористів та слюсарів

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.