Фермери Хмельниччини дали роботу майже 800 людям

Із початку року фермерські господарства Хмельниччини легально працевлаштували 783 безробітних.

Найбільше роботодавці мали потребу у трактористах (332 вакансії), підсобних робітниках (249 вакансій), водіях автотранспортних засобів (112 вакансій), а також робітниках фермерських господарств (18 вакансій) та агрономах (17 вакансій).

Про це інформує Хмельницька ОДА.

Тісна співпраця Хмельницької обласної служби зайнятості у напрямку укомплектування вільних робочих місць, організації професійного навчання, тимчасової зайнятості налагоджена з ФГ «Нива-Агро», ФГ «Подільська марка», ФГ «Заміхнівське-06», ФГ «Верховина», ФГ «Дінастія», СФГ «Деметра-Агро», ФГ «Юрій», ФГ «Агро–Інвест», СФГ «Клепачі», ФГ «Левада-В» та іншими.

«Враховуючи розвиток сільськогосподарської галузі та попит працедавців на кваліфікованих працівників, обласна служба зайнятості організовує професійне навчання для безробітних. Протягом січня-травня 2021 року відповідно до потреб села організовано навчання 1315 зареєстрованих безробітних за 67 професіями та напрямами, а саме: тракторист-машиніст, слюсар-ремонтник сільськогосподарських машин та устаткування, електрогазозварник тощо», — сказано в повідомленні.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.