Школярі Кагарлицької громади отримали STEM-лабораторію

Нещодавно Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на Київщині, отримала STEM-лабораторію, яка складається з 11 комп’ютерів, проекційного екрану, мультимедійного проектору, документ-камери та принтеру.

Про це повідомляє Моя Київщина.

«Сумарна вартість втілення проекту — 497 945 грн, при цьому з місцевого бюджету співфінансування становить 78 тис грн», — ідеться у повідомленні.

Облаштування сучасного освітнього простору SТЕМ-лабораторії має на меті залучення школярів до навчально- дослідницької, дослідницько-експериментальної, конструкторської, винахідницької та пошукової діяльності.

«Окрім математики, фізики, біології, учні вивчають робототехніку, конструювання, 3D-моделювання, створюють та програмують і конструюють роботів та прилади для власних досліджень», — зазначили в освітньому закладі. 

Сучасна коп’ютеризована лабораторія створює умови для підвищення рівня компетентності учнівської молоді в природничих та інформаційних галузях, сприятиме посиленню можливостей учнів бути сучасними та творчими, конкурентними на ринку праці, забезпечує доступ до якісного навчання дітей із особливими освітніми потребами.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.